Happy Days! Nursery room transformed into a sensory woodland

Our latest project took us to Happy Days Nursery in Dalkeith, Scotland. It was our second play area installation for the Happy Days group - and we hope you'll agree, it's a real gem. 

Tigerplay_Happy Days Nursery 001.jpg
Key features include the infinity tunnel and light tube, making great use of the dark spaces within the structure. 

Key features include the infinity tunnel and light tube, making great use of the dark spaces within the structure. 

There are many different route options in, out, up, down and around the area.

There are many different route options in, out, up, down and around the area.

The woodland theme is accentuated with a life size tree, log seats and wall decor, providing an immersive experience.

The woodland theme is accentuated with a life size tree, log seats and wall decor, providing an immersive experience.

The timber play structure is surrounded by artificial lawn turf, offering a contemporary aesthetic.

The timber play structure is surrounded by artificial lawn turf, offering a contemporary aesthetic.

Happy Days are thrilled with their new playroom and we hope their little visitors love it to!

If you have a small space you'd like to transform into a world of play, get in touch with our team today.